Collatio är en svensk konsument- och jämförelsetjänst som syftar till att hjälpa norrmän att hitta de billigaste, bästa och mest relevanta erbjudandena, leverantörerna, kampanjerna och inte minst priserna på olika produkter och tjänster.

Tjänsten Collatio, som är 100 % gratis och utan förpliktelser, etablerades 2022 av den danske grundaren Steffen Fonvig och är ett varumärke som tillhör det norska marknadsföringsföretaget Fonvig Group med huvudkontor i Oslo, Norge.

Collatio är som nämnt en 100% gratis tjänst för svenskar som vill hitta leverantörer, erbjudanden, tjänster och produkter online, sättet vi tjänar pengar på är genom affiliate marketing som är en resultatbaserad marknadsföringsform där vi får provision för varje ny kund resp. potentiell kund (lead) vi ger våra partners.

När du registrerar dig eller köper något från någon av våra samarbetspartners får vi en provision och du hjälper även till att stötta det arbete vi utför på hemsidan.
Varumärket Collatio är inte bara känt i Norge, du kan även hitta varumärket Collatio i Danmark, bland annat på hemsidan www.collatio.dk – Collatio.dk är en systersida till Collatio.no och är även ett anslutet varumärke till Fonvig Group .

Om du vill att ditt företag ska nämnas på vår hemsida kan du läsa mer om betald annonsering på annonssidan. Om du är leverantör av en produkt eller tjänst som vi diskuterar på sajten och vill bli en affiliatepartner med oss ​​måste du kontakta Steffen Fonvig på e-postadressen Steffen@fonvig-group.com eller använda kontaktuppgifterna på Fonvig Groups hemsida som du hittar här.

Syftet med Collatio är att dela information om olika produkter och tjänster online, samt jämföra priser för konsumenter online så att du kan spara mer pengar på dina fasta utgifter.
Vår vision är att samla en överblick för danskarna så att de enkelt och bekvämt kan hitta det bästa och billigaste priset för någon givande produkt eller tjänst på nätet och på så sätt spara pengar på de många tunga och tråkiga utgifter som de flesta av oss har.

Collatio är en informations- och jämförelsesajt som tjänar pengar genom affiliate-marknadsföring, genom att placera affiliate-länkar till våra partners. Här får vi en fast eller procentuell provision för varje försäljning eller lead vi hänvisar från vår hemsida.

Vilka är vi?

Collatio är en pris- och prisjämförelsesida där vi ger dig användbar information om allt från hus och trädgård till streaming och de senaste mobiltelefonerna. Vi hjälper dig som konsument att hitta de bästa priserna på produkter och tjänster i Sverige, helt gratis.

Webbplatsen är byggd i syfte att betald marknadsföring av andra företag, vi samarbetar därför med ett antal affiliatenätverk som är länkade mellan oss och de företag vi annonserar om på vår hemsida. Vi får alltså betalt för att hänvisa trafik och nya kunder till våra partners.

På vår FAQ-sida kan du läsa mer om vem och vad vi är, om du har frågor eller behöver hjälp kan du hitta kontaktuppgifter på vår kontaktsida.

Företagsinformation

Fonvig Group

Hesselbergs gate 7A
0555 Oslo
Norge

Juridisk information

Organisasjonsnummer: 925414506

Dataansvarlig: Steffen Fonvig

Kontakt: Steffen@fonvig-group.com

Finn oss

Annonsering på Collatio

Som företagare och webbplatsägare kan det vara svårt att nå alla kunder du vill nå och denna frustration kan vi på Collatio hjälpa dig med.

Collatio erbjuder reklam och marknadsföring av andras produkter, företag och webbplatser genom riktad reklam som placeras på vår hemsida och i vår blogg.

Vill du höra mer om annonsering på Collatio måste du kontakta annonsansvarig Steffen Fonvig på e-postadressen Steffen@fonvig-group.com.

Partners